rólam

Gossler Károlynak hívnak, 1984-ben születtem Budapesten, azóta Gödöllőn élek. Római katolikus hitet vallom, és próbálom életre váltani. Gimnáziumi tanulmányaimat a gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnáziumban végeztem. Érettségi után az Eszterházy Károly főiskola programozó matematikus és programtervező informatikus szakára nyertem felvételt, amit két év után felfüggesztettem. Aztán próbálkoztam az asztalos szakma elsajátításával amit abba kellett hagynom. Voltam már ügyvezető egy informatikai cégél. Mostanában az utam másfele vezet. Mindig másfele…

Több mint tíz éve foglalkozom informatikával, programozással és pingvinekkel.

Hobbim a fényképezés, és a természet szemlélése, túrázás. Utóbbi időben -úgy igazán- egymásra találtunk a népzenével, szabadidőmben a folkrádió oldalát programozom.

És hogy mi ez az oldal?
Leginkább azon dolgok gyűjtőhelye amit szeretek és ami érdekel. Idézetek, videók, képek, zenék. Néha gondolatok is. Csak azért, hogy később is megtaláljam őket.

Ha valamire még kíváncsi vagy, olvass bele a blogba. Mondanám, hogy kérdezz, de nem garantálom hogy a válasz meg is születik. Persze ha tea vagy forrócsoki (esetleg sör?) mellett kérdezel…. :))

Elérhetőség: connor [kakaóscsiga] connor [pont] hu

Itt vagyok éppen.

Search

Olavasom